Flammkuchen dejlig spelt

Artikelnummer: 1400

Flammkuchen batter med speltmel

  • Spelt er et meget sundt og populært korn til hvedeintolerans
  • Takket være en speciel fremstillingsproces er vores dejstykker skiverne tynde, hvilket resulterer i et sprødt bagningsresultat.
  • Indeholder ingen smagsforstærkere eller konserveringsmidler ifølge Slow Foods filosofi
  • Praktisk emballageenhed på 10 tarte flambée adskilt af en pergafinforing
  • Efter den oprindelige Alsatian opskrift, dispenseres med Flammkuchenteig-gæren, så den er let og fordøjelig

Kategori: Flammkuchen Dej

antal

fra 1,05 €

inklusive 7% Moms. , ekskl. levering (UPS)

På lageret

Der er flere variationer af dette produkt. Vælg venligst en variation.


Flammkuchen dejlig stavet

Stykvægt ca. 130g 10 stk. Pr. Pakke

Ingredienser: 100%speltmel, Vand, rapsolie, bordsalt (kan indeholde spor af hvede).

Gulvene er pakket under beskyttende atmosfære.

Videnskabeligt bevist hidtil er det stavet ikke tolereret i cøliaki, da det ikke er glutenfrit. Der er dog tilfælde af hvedeintolerance, hvor stavet tolereres som en erstatningssæd.

Vores anbefaling til forberedelsen:

Placer den friske tarte flambée på sin skiferbræt og spred den jævnt med ca. 90 g tarte flambée. Pas på ikke at smøre en 5 - 10 mm margen med creme. Dette gøres nemt med vores effektmåler. Dæk din Tarte Flambée som du ønsker.

Vores svampekagejord lavet af stavemel kan fås i følgende form og størrelse:

form enhed vægt Stykker pr. Pakke
"Rustik form" omkring 38 x 28 cm
med uregelmæssig grænse
omkring 130g 10

Bagningsprocessen:

Flammkuchen bages bedst i en Flammkuchenofen med ildslukkede bundflader ved omkring 280 ° C i omkring 3 minutter.

I den godt forvarmede husholdningsovn lykkes tarteflambeen perfekt på vores Flammkuchen-sten. Ved 250 ° C er bagningstiden omkring 4-5 minutter. Bagningstiden varierer afhængigt af ovnen. Tarte kage er klar bagt, når kanten er pænt brunet og tarte kagen i midten ikke sager længere, når du løfter den op.

Serveret på en træplade bliver klassikeren en kulinarisk oplevelse.

En kort vejledning kan også findes i vores video:



TIP:Takket være vores specielle emballage kan du også blot fjerne bunden, når den er frosset.

Du skal bare forsigtigt bevæge dig mellem gulvene med din hånd - papirforingen forhindrer at stikke sammen. Så du kan bruge en pakke Flammkuchenböden til flere Flammkuchen aftener. Vores ziplock tasker er et perfekt værktøj til at fryse gulvene selv i mindre mængder.
Ved -18 ° C kan du opbevare jorden i op til et år. Luk emballagen igen for at undgå fryseforbrænding.

Ernæring fakta per 100g:
kondenserende: 1129KJ (267 kcal)
fedt: 3,29g hvoraf mættede fedtsyrer: 0,4g
kulhydrater: 51,2g
sukker: 2,12g
protein: 7,17g
salt: 2,34g

Mærkning af ingredienser med allergifremkaldende potentiale:
gluten


Vægt: 0,13 Kg
Indhold: 1,00 Stykker

Log ind for at tilføje tags.