Flammkuchen dej Hvede Organisk Oval form 50 dejbaser

Artikelnummer: 1500-10050

Flammkuchen dej Hvede Organisk Oval form 50 dejbaser

  • Økologisk Flammkuchen dej baseres på rent organisk dyrkede ingredienser.
  • Gennem en særlig fremstillingsproces er vores dejstykker wafer-tynde - det resulterer i et sprødt bagningsresultat.
  • Indeholder ikke smagsforstærkere eller konserveringsmidler - ifølge Slow Foods filosofi.
  • Praktisk emballageenhed på 10 stk. Adskilt af et Pergafin-mellemlag.
  • acc. til original Alsatian opskrift, uden gær, derfor lys og fordøjelig

Kategori: Flammkuchen Dej

antal

53,00 €

inklusive 7% Moms. , ekskl. levering (UPS)

På lageret
Kasser


Flammkuchen baser hvede økologisk ovale 50 stykker

Unit vægt ca. 130g, 10 stykker per pakke

Ordremængde 5 x 10 stykker

Ingredienser: økologisk hvedemel, vand, økologisk rapsolie, salt.

Baser er pakket i beskyttende atmosfære.

Er du på udkig efter økologiske kvalitet Flammkuchen dejen? Intet problem! Vi er økologisk certificeret og vores økologiske flamme kage baser tilbyder også et vidunderligt tynd og sprød base for din flamme kager. Gennemførelsen økologisk iforordning EF er løbende overvåges og kontrolleres af den økologiske kontrolcenter. Vores økologiske certifikatnummer er: DE - ÖKO - 006 Vores produktion af BIO - Flammkuchen dejen baserer finder sted kun ca. hver 14 dage. Derfor er de ikke altid på lager. Hvis du skal bunde på en præcis dato, bedes du give os et opkald. Ellers leverer vi altid så hurtigt som muligt.


Bemærk venligst at vi ikke sender BIO-Flammkuchenböden af udtrykkelige levering!

Vores anbefaling for udarbejdelsen:

Lægge den friske Flammkuchen dejen på din forberedelse bestyrelse og spred det jævnt med ca. 90g Flammkuchen fløde. Vær omhyggelig med ikke at sprede fløde over en kant af 5-10 mm. Det er nemt at gøre med vores børste kniv. Dække din Flammkuchen som ønsket.

Vores Flammkuchen dej stykker fra BIO hvedemel er tilgængelige i følgende form og størrelse:

Form Stykvægt Stykker pr. Pakke
"Oval" ca. 38 x 29 cm ca. 130g 10

Bagningsprocessen:

Flammkuchen er optimalt bagt i Flammkuchen eller pizzaovne med ildfast mursten på ca. 280 ° C i ca. 3 minutter.

I den velopvarmede ovn derhjemme lykkes Flammkuchen perfekt på vores Flammkuchen-sten. Ved 250 ° C er bagetiden ca. 4-5 minutter. Bagningstiden varierer afhængigt af ovnen. Flammkuchen er klar til bage, når kanten er brunet, og Flammkuchen i midten ikke lakker længere, når den løftes.

Serveret på en træplade bliver klassikeren en kulinarisk oplevelse.

Du kan finde en kort instruktion i vores video:



TIP:Takket være vores intelligente emballage kan du nemt fjerne hylderne individuelt, selv når de fryses. Du skal blot bevæge din hånd forsigtigt mellem hylderne - papirstykket forhindrer dem i at stikke sammen. Så du kan bruge en pakke Flammkuchen baser til flere Flammkuchen aftener. Vores tryklås poser er et perfekt hjælpemiddel til frysning af baserne i små mængder. Ved -18 ° C kan du opbevare bunden i op til et år. Luk emballagen tæt igen for at undgå fryseforbrænding.

Næringsværdier pr. 100 g:
Beregningsværdi: 1133KJ (268 kcal)
fedt: 3,23 g hvoraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
kulhydrater: 51,6 g
sukker: 1,5g
protein: 7,0g
salt: 1,6g
/dt>

Ingredienser omfattet af mærkning med allergifremkaldende potentiale:
Gluten, hvede


Fragtvægt: 6,50 Kg
Vægt: 6,50 Kg
Indhold: 50,00 Stykker

Log ind for at tilføje tags.